Piano­tunnit Turussa

Oletko aina halunnut aloittaa pianon soiton? Haluatko herättää henkiin vanhan harrastuksen? Vai oletko jo edistyneempi soittaja?

Tarjoamme musiikki­koulussamme pianonsoiton opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille. Opetus­valikoimaamme kuuluu myös vapaan säestyksen opetus.

Pianotunnit räätälöidään soittajan yksilölliset tarpeet ja lähtötaso huomioiden. Aloittaaksesi musiikkikoulun pianotunnit et tarvitse aikaisempaa kokemusta pianon soitosta, mutta tarjoamme myös kokeneille soittajille tasokasta ja ammattitaitoista opetusta. Kannustamme myös eläkeläisiä ja ikä-ihmisiä aloittamaan pianonsoiton, myös myöhemmällä iällä voi oppia uuden taidon. Musiikin teorian opetus tapahtuu soittotuntien yhteydessä, ja tarpeen mukaan käytämme myös teorian työkirjoja.

Pianonsoiton opettajina toimivat osaavat opettajamme Kati Hatakka, Nicholas Pulkkinen, Taija Talvio-Ainola, Alina Ainola ja Ilppo Ainola.

Pianotuntien sarja voidaan koostaa tavoitteellisesti eteneväksi tai musiikin ilon vuoksi soittamisen tueksi - aivan kuten oppilas itse haluaa.

Tarjoamme klassista, kevyttä sekä pop-jazz -piano-opetusta.

Lapsi aloittaa pianon soiton

Lapsen pianotunnit koostetaan inspiroiviksi ja kannustaviksi lapsen etenemisen mukaan. Lapsen aloittaessa pianon soittoa, etenemme yleisesti pianonsoiton perusasioiden kautta kohti vapaammin valittavissa olevia tyylisuuntauksia.

Huomioithan, että Musiikkikoulu Ainola Talvio tarjoaa taiteen perusopetusta kehityksellisenä jatkumona soittotunneilla kerättyyn musiikin iloon.

Vapaan säestyksen opetus

Toisin kuin perinteisessä säestys­tilanteessa, vapaassa säestyksessä säestys tapahtuu ilman kirjoitettuja nuotteja. Vapaan säestyksen opetus harjaannuttaa mm. eri musiikkityylien tuntemukseen ja hallintaan sekä improvi­saatiokykyyn.

Koskettimet

Musiikki­koulumme opettaja Ilppo Ainola antaa tunteja myös muilla kosketin­soittimilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kosketin- ja pianotunneista!

Yhteydenottolomake

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.