Ota yhteyttä
  sähköpostilla
  +358 50 382 1272

Ajankohtaista


Koronaohjeita olette varmasti jo saaneetkin, mutta tässä meidän koulumme ohjeita:

Jos sinut on määrätty etäopetukseen koulussa, olet etäopetuksessa myös soittotunneilla, niin kauan kuin etäopetus koulussa kestää!


· Huolehdi käsihygieniasta ja pese kätesi huolellisesti saippualla sekä laita tippa käsidesiä ennen oppituntia ja sen jälkeen.

· Älä tule tunnille millään tavalla oireisena! Emme halua tartuttaa ”tavallista syysflunssaakaan” toisiimme. Pidämme oppitunnin tarvittaessa etänä.
· Pyydämme oppilaiden huoltajia varmistamaan välittömästi ennen musiikkikoulun tiloihin saapumista, että oppilaalla ei ole mahdolliseen koronatartuntaan viittaavia oireita kuten kurkkukipua, yskää tai vatsavaivoja. Oireet ovat saattaneet ilmaantua koulupäivän aikana, jolloin ne eivät ole välttämättä tulleet ilmi esimerkiksi aamulla kotona.
· Toivomme, että eteisessä ei oppilaiden lisäksi ole muita henkilöitä.
· Muista turvavälit eteisessä.
· Jos koululuokassasi on tartunta ja olet joutunut karanteeniin, niin ilmoita siitä, tällöin pidämme myös soittotunnit etäopetuksena.
· Suositamme suusuojaa yli 15-vuotiailta. Laulutunneilla ei suusuojaa voi käyttää, jolloin turvaetäisyys on tärkeä.
· Jos oppilaalla tai hänen saattajallaan on maski koulun tiloihin tullessaan, hänen on mahdollisuuksien mukaan pidettävä maskia tiloissa oleskelun ajan. Maskin käyttäjän on vietävä maski pois lähtiessään tiloista. Käytettyjä maskeja ei saa jättää koulun tiloihin.
· Halutessasi saat soittotunnit etäopetuksena.


Yhteydenottolomake

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.