Pianotunnit Turussa

Oletko aina halunnut aloittaa pianon soiton? Haluatko herättää henkiin vanhan harrastuksen? Oletko sittenkin jo kokenut pianisti?

Tarjoamme musiikkikoulussamme pianonsoiton opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille. Opetusvalikoimaamme kuuluu myös vapaan säestyksen opetus.
Pianotunnit räätälöidään soittajan yksilölliset tarpeet ja lähtötaso huomioiden. Musiikkikoulun pianotunneille tullaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta pianon soitosta, mutta tarjoamme myös kokeneille soittajille tasokasta ja ammattitaitoista opetusta. Musiikin teorian opetus tapahtuu soittotuntien yhteydessä, ja tarpeen mukaan käytämme myös teorian työkirjoja.
Pianonsoiton opettajina toimivat osaavat opettajamme Nicholas Pulkkinen, Taija Talvio-Ainola ja Ilppo Ainola.
Pianotuntien sarja voidaan koostaa tavoitteellisesti eteneväksi tai musiikin ilon vuoksi soittamisen tueksi - aivan kuten oppilas itse haluaa.
Tarjoamme klassista, kevyttä sekä pop-jazz -piano-opetusta.

Lapsi aloittaa pianon soiton

Lapsen pianotunnit koostetaan inspiroiviksi ja kannustaviksi lapsen etenemisen mukaan. Lapsen aloittaessa pianon soittoa, etenemme yleisesti pianonsoiton perusasioiden kautta kohti vapaammin valittavissa olevia tyylisuuntauksia.

Huomioithan, että Musiikkikoulu Ainola Talvio tarjoaa taiteen perusopetusta kehityksellisenä jatkumona soittotunneilla kerättyyn musiikin iloon.

Vapaan säestyksen opetus

Toisin kuin perinteisessä säestystilanteessa, vapaassa säestyksessä säestys tapahtuu ilman kirjoitettuja nuotteja. Vapaan säestyksen opetus harjaannuttaa mm. eri musiikkityylien tuntemukseen ja hallintaan sekä improvisaatiokykyyn.

Koskettimet

Musiikkikoulumme opettaja Ilppo Ainola antaa tunteja myös muilla kosketinsoittimilla.


Ota yhteyttä ja kysy lisää kosketin- ja pianotunneista!

Pianotunnit Turku

Musiikkikoulu Ainola Talvio Ky

Brahenkatu 7 C

20100 Turku

050 382 1272

taija.talvio@pp.inet.fi

www.musiikkikouluainolatalvio.fi