MUSIIKKILEIRI 3.6. - 9.6.2018

Koulumme kesäleiri pidetään jälleen Kanniston kotieläintilalla (www.kannistontila.fi). Kannisto sijaitsee Alas­tarolla ja etäisyys Turusta on n 80 km.

Leiri pidetään kesäkuun alussa heti koulun loputtua: 3.6.–9.6. 330,- €:n (sisaralennus 30,- €) hintaan sisältyy täysihoito, opetus, leirikansio, vakuutukset sekä arvonlisävero.

Leirillä käytetään soit­timina kosketinsoittimia, mutta mikään ei estä ottamasta jotain muutakin instrumenttia mukaan. Mukana on ollut huilun-, viulun- ja kitaransoittajia. Soitamme ryhmässä varta vasten leiriä varten sovitettuja kesäisiä kappaleita. Viikon opiskelu huipentuu leiriläisten vanhemmille ja ystäville järjestettävään loppukonserttiin.

Leiri on tarkoitettu kaikille musiikista kiinnostuneille. Osallistumisen edellytyksenä ei ole opiskeleminen meidän musiikkikoulussamme tai aiempi soittotaito, eli jos sinul­la on ystävä, jonka haluat ottaa mukaan lei­rille, se käy vallan mainiosti päinsä. Nuorimmat leirille il­moit­tautuneet ovat olleet 6 vuotiaita, yläikärajaa ei ole.   

Ilmoittautumiset Taijalle tai Ilpolle 30.4. mennessä, vastaamme myös mielellämme kaikkiin leiriä koskeviin kysymyksiin. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viime kesän leirikuvia on koulun osoitteessa

www.musiikkikouluainolatalvio.fi

Taija Talvio-Ainola 050 382 1272

Ilppo Ainola            050 521 7885


 

Musiikkikoulu Ainola Talvio Ky
Brahenkatu 7 C
20100
Turku
Suomi
050 382 1272
taija.talvio@pp.inet.fi
www.musiikkikouluainolatalvio.fi